Diagnoza computerizata – Electrica

Sistemele electrice ale autovehiculelor din ziua de astazi sunt foarte complexe si sunt vitale pentru functionarea corespunzatoare a acestora. De la pornire si franare pana la simpla deschidere a unui geam sau a portbagajului, sistemul electric este folosit in continuu atat in timpul deplasarii cat si al stationarii.

M-AUTO are la dispozitie ultimele tehnologii ce permit efectuarea de teste ale sistemelor si echipamentelor electrice si electronice, precum si diagnoze auto asupra sistemelor autovehicului.

Diagnoza auto este definita ca fiind totalitatea operatiilor efecutate in scopul identificarii cat mai exacte a unui defect aparut la un autovehicul. Aceasta se poate realiza prin mijloace vizuale, hardware sau software (computerizat).

Diagnoza auto a venit necesara activitatii de service auto, datorita echiparii autovehiculelor produse in ultimii zeci de ani, cu tot mai multe sisteme asistate electronic, ce functioneaza “in bucla inchisa”, consecinta cea mai importanta fiind aceea ca in momentul in care o componenta cedeaza, celelalte sisteme cedeaza si ele, sistemul intrand in “regim de avarie”, fiind semnalizat de regula prin aprinderea unui “martor de avarie” la bordul autovehiculului.

Putem diagnostica majoritatea tipurilor de autoturisme de pe piata ce permit accesul digital sau analogic la modulele electrice sau electronice ale masinii.

Apeleaza ACUM la specialistii din echipa de la M-AUTO!

loading